Ontdek onze locaties

Ontdek je favoriete plekje

Volg ons op Facebook en Instagram voor regelmatige updates over de locaties, tips over activiteiten in de buurt en veel meer!

Krijg je niet meteen reactie op jouw boeking? Een klein beetje geduld, op de weide is het bereik niet altijd even sterk. Als het echt dringend is kan je ons altijd via Facebook een berichtje sturen.

Iedere boeking is geldig van 12:00 tot 12:00 de dag erop.

Bij annulering van je boeking 10 dagen voor de startdatum van je boeking, krijg je het betaalde bedrag 100% terug. Annuleer je tussen de 10 en 2 dagen voor de boeking, dan storten we 50% terug. Bij annulering later dan 2 dagen voor de startdatum is er geen terugbetaling.

Chateau Weiland

Je altijd al eens kasteelheer of jonkvrouw willen wanen? Op de weide van Chateau Weiland geen probleem! Deze pittoreske weide is gelegen in Olsene in een historisch beschermde dreef recht tegenover het prachtig Kasteel van Olsene.

Didier en Patrick heten je van harte welkom op hun weide en zullen er dan ook alles aan doen om je royaal te ontvangen.

Boeking en info

De Vallei Hoeve

Ooit al eens de Oude Kalevallei willen ontdekken? Dan ben je op De Vallei Hoeve op het juiste adres! Ghislain en zijn familie ontvangen jullie graag op hun weide op de rand van de Oude kalevallei. Fervent wandelaar of fietser? Dan kan je jouw hartje wel luchten op de talloze paden van de vallei!

Boeking en info