Hoeve De Keer

Hoeve De Keer

Bij Vicky en Gert

Welkom in Wortegem-Petegem! Je vertoeft er op de weide van Gert en Vicky. Zij heten je van harte welkom op Hoeve De Keer. Vicky en Gert hebben een prachtige hoeve waarop ze kippen kweken. Ze kiezen hierbij niet alleen voor minder kippen in de stallen maar stellen het dierenwelzijn te allen tijde voorop, en dat merk je aan alles! Daarnaast worden de weides bevolkt door hun kudde schapen en vliegen hun bijtjes vrolijk rond.

Hoeve De Keer wordt dan ook wel ‘the place to bee’ genoemd’ want Gert is imker en Vicky herboriste. Een stuk van hun hoeve is bezaaid met prachtige bloemen. Wandelingen, fietsroutes of de Mario De Clercq – Mountainbike route, ze begeleiden jullie graag daar waar mogelijk.

Toegankelijkheid

OPGELET – DOOR HET NATTE WEER IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK MET CAMPER OF CARAVAN TE KOMEN, ENKEL MET TENT. BEDANKT VOOR JULLIE BEGRIP.

Deze kampplaats is toegankelijk met de fiets en auto. Je kan je auto parkeren op de daarvoor gereserveerde plaatsen. (Gelieve deze te respecteren)

Gert en Vicky ontvangen jullie graag persoonlijk. Ben je bijna aan de weide dan mag je gerust even een berichtje of belletje doen. Als het even kan staan ze jullie op te wachten met een persoonlijk welkomstgeschenkje. Lukt dit niet onmiddellijk dan komen ze zeker snel bij jullie langs.

Gert – +32 472 57 60 11
Vicky – +32 468 03 18 28

Faciliteiten

Meer info

Locatie

Hoeve De Keer
Keerstraat 6
9790 Wortegem-Petegem

Plattegrond