Over


Gewoon genieten van de boerenbuiten!

Dat is wat wij willen doen! En dat willen wij op een zo simpel mogelijke manier doen, door te kamperen in het groen en als dat kan liefst nog in de buurt van een aantal koetjes. Daarom helpen wij de boer met het oprichten van een eigen kampeerweide. Zo willen we hoevetoerisme in Vlaanderen stimuleren, korte keten helpen en tot slot de burger dichter bij de boer brengen.

Een laagdrempelige eerste kampeerervaring met de kids, eens op stap met je maten of een overnachting als trekker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle faciliteiten zijn aanwezig, speelruimte zat op een weide, of gezellig rond het kampvuur vertoeven. Bij ons kan het allemaal!

Hoe het begon

Een wild idee op de fiets in de eerste covid lockdown… Een fietstocht door ons mooie Vlaanderen deed ons realiseren hoeveel prachtige hoeves er zijn, maar we maar zelden de kans krijgen die te ontdekken en eens een inkijk te krijgen in het leven van een boer. Daarom kwamen wij met een plan… En dat plan heette Reis naar de boer!


Wij zijn zot van kamperen, hebben een warm hart voor onze boeren en zijn fier op onze regio.

Met reis naar de boer willen we boeren helpen hun eigen corona proof kampeerplaatsen uit te baten op het eigen erf. Op deze manier willen we boeren ondersteunen in het ontwikkelen van extra inkomsten en burgers dichter bij boeren brengen. Met de hulp en kennis van ToerismeboerenVoedselteams en Toerisme Vlaanderen bieden wij onze expertise aan de lokale boeren en helpen we hen met administratie, wetgeving en inrichting van hun eigen coronaproof kampplaats.

Daarnaast willen we in tijden van COVID 19, toerisme in Vlaanderen een boost geven met onze service, en zo ook onrechtstreeks lokale economieën een duwtje in de rug geven. Vlaanderen heeft heel wat te bieden maar je moet het tenslotte zelf ontdekken…

Ons team


Onze kampeervibes