Partners

Waarom moeilijk doen, als het samen kan…

Wij hebben de locaties, zij het materiaal! Heb je zin om te kamperen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Ga dan eens ten rade bij één van onze partners. Van daktenten tot mini caravans of zelf glamping tenten onze partners weten er wel raad mee.

Rooftoptravel biedt daktenten aan voor elk type auto. Koop of huur je daktent met hun comfortabele matrassen, persoonlijke service en handige extra’s. Zo zijn ze verdeler van kampeermaterialen van onder andere Sheepie, iKamper, Dare To Be Different, James Baroud, Thule, Frontrunner, Campwerk en meer…

Rooftoptravel & Droplife

Teardrops zijn kleine caravans met een slaapcabine en buitenkeuken. Deze wegen ongeveer 400kg en zijn dus te trekken door elk voertuig (met trekhaak), verder volstaat een B-rijbewijs.

DROPLIFE

Funkey is dé partner op het vlak van teambuilding. Ze vormen de link tussen geselecteerde aanbieders van teambuildings en bedrijven, verenigingen of groepen die op zoek zijn naar het ideale teamevent.

Funkey
De hoeve

Onze sociale media puilt uit van de verre reisbestemmingen. Een cocktail in Thailand hier, een goedkope vlucht naar het zuiden daar. Ook ik ben schuldig en ja natuurlijk is het leuk! Door afgelopen jaar een aantal kleine weekendtrips gedaan te hebben merkte ik op dat onze nabije omgeving vaak ondergewaardeerd wordt. Ja, er is helaas nog weinig vrije natuur in Vlaanderen maar wie zoekt die vindt! Via Glamping Guru wil ik jullie uitdagen om op een bewuste en meer milieuvriendelijke manier te gaan reizen in nabije omgeving. Ik verzeker jullie; het resultaat mag er wezen want in eigen land is’t ook plezant!

bsh

Verras jezelf en je geliefde, vriendin, vriend, mama met een Slow Surprise. Geef ons een datum, een bedrag, drie trefwoorden en wij stomen voor jou een unieke beleving klaar. Je ontvangt van ons een mailtje met het totaalbedrag en enkele instructies. Vertrouwen is alles.

Een unieke verrassing die je doet vertragen, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Geen rush, wel rust en plezier, stilstaan bij een mooi moment. Een avondbeleving die je voor altijd bij zal blijven, een weekendje weg zonder stress en dat volledig op maat. We werken enkel samen met kleine partners die hetzelfde doel voor ogen hebben: genieten van geluksmomentjes. Grote all-in hotels zijn bijvoorbeeld niet aan de orde. Duurzame en ecovriendelijke partners liggen ons nauw aan het hart.