Hoe het begon

Hoe het begon?

Een wild idee op de fiets in de eerste covid lockdown… Een fietstocht door ons mooie Vlaanderen deed ons realiseren hoeveel prachtige hoeves er zijn, maar we maar zelden de kans krijgen die te ontdekken en eens een inkijk te krijgen in het leven van een boer. Daarom kwamen wij met een plan… En dat plan heette Reis naar de boer!

Wij zijn zot van kamperen, hebben een warm hart voor onze boeren en zijn fier op onze regio.

Met reis naar de boer willen we boeren helpen hun eigen corona proof kampeerplaatsen uit te baten op het eigen erf. Op deze manier willen we boeren ondersteunen in het ontwikkelen van extra inkomsten en burgers dichter bij boeren brengen. Met de hulp en kennis van Toerismeboeren, Voedselteams en Toerisme Vlaanderen bieden wij onze expertise aan de lokale boeren en helpen we hen met administratie, wetgeving en inrichting van hun eigen coronaproof kampplaats.

Daarnaast willen we in tijden van COVID 19, toerisme in Vlaanderen een boost geven met onze service, en zo ook onrechtstreeks lokale economieën een duwtje in de rug geven. Vlaanderen heeft heel wat te bieden maar je moet het tenslotte zelf ontdekken…